Bubbles bar

Public / 2019-2020

TYPE:  Public 

STATUS: Complete 

YEAR:  2019-2020

SIZE: 100 sqm - 200 sqm

TEAM: Bogdan Kupriienko, Bogdan Pylys, Nadya Lylo,

Pavlo Lyakhovych, Daryna Chopyk

PHOTOS:  ⓒkorsunphoto

Проект, який приніс нам багато цікавих викликів. Клієнти звернулись з бажанням відкрити свій перший заклад, який стане початком мережі. Це мало бути щось свіже для міста і нове для бренду. Приміщення знаходиться на непримітній прохідній вулиці, яка щільно запаркована. На цьому місці вже було кілька закладів, але через невдале розміщення змушені були закритись. Але з появою G-bar навпроти вулиця почала оживати.  Це стало дуже хорошим сигналом для нашого закладу. Концепція якого — створити затишне, стильне та цікаве місце, де можна гарно провести час з друзями за келихом ігристого. І тут робота почала кипіти. Завдання 1. — дві великі скляні вітрини, які ми мали використати для привернення уваги. Тож ми і запроектували барну стійку лицем до них.  Також вітрини були єдиним джерелом денного світла, яке не досягло другого залу. В результаті ми отримали два різних зали для будь-якого настрою: перший — світлий, гламурний; другий — темний, лаунж. Завдання 2 — Перший зал мав стати "лицем".  Тут клієнти дозволяли експериментувати і вже за кілька правок ми дійшли до концепції.☺️ В якій стеля імітувала воду, кулі-лампи — бульбашки ігристого на воді. Над баром гондола, як імітація каналів Венеції (сподіваємося вона скоро допливе).  Хвилі з підсвіткою зробили на барній стійці, а задній фон стіни підсвітили, щоб підкреслити увесь асортимент продукції.  Зал розділи на стоячі, сидячі і барні місця,що дозволяє легко трансформувати приміщення під вечірки.  Стіну за диванами сформували прозорими ламелями в дзеркальній плівці для візуального збільшення об'єму приміщення і додали неоновий ефект "санта Барбари". За свіжість зеленого відповідає бананове дерево з ферми, що під Львовом. Всі кольори примножуються в дзеркальній стелі. Все освітлення залу має кілька груп  та можливість змінення насиченості, що дозволяє мати різні сценарії під відповідні потреби. Через затемнений коридор, в якому вхід на кухню і санвузол, проходимо в другий зал. Тут ми створили простір для спокійних теревень, та інста-зустрічей. Коралові стіни хвилястої форми згладжують кути, що дозволяє візуально змінити відчуття габаритів. Стеля з тканинних полос і великі кулі-світильники прикривають “інженерку” і надають легкості. Стільці та столи легкі, для можливості швидкої зміни розташування.  Санвузол — місце для селфі! Стіни білі, дзеркалами розширили простір. Вся стеля імітація бульбашок ігристого, на яких гарно переливається світло від неону. Бра з підсвіткою такою ж як для професійної для портретної зйомки, втриматися від фото буде важко.  Тут також добре спрацювала довіра клієнтів, завдяки яким всі задуми вдалося виконати. Тож приємного перегляду, та до зустрічі в новому закладі!